Διευθύντρια σχολείου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους μαθητές να μιλούν για τα Χριστούγεννα


Μια επικεφαλής δασκάλα από το Ηνωμένο Βασίλειο υπεραμύνθηκε της πολιτικής του σχολείου της να απαγορεύσει στους μαθητές από το να μιλάνε για τα Χριστούγεννα μέχρι το Δεκέμβριο.


ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ

Μετά την Απαγόρευση των Παιδικών Παραμυθιών στα νηπιαγωγεία και την αποδοχή της διδασκαλίας της ομοφυλοφιλίας, όπως αναφέρει έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (διαβάστε το σχετικό ποστ ΕΔΩ), τώρα έρχεται και η Απαγόρευση της λέξης "Χριστούγεννα". 

Μια επικεφαλής δασκάλα από το Ηνωμένο Βασίλειο υπεραμύνθηκε της πολιτικής του σχολείου της να απαγορεύσει στους μαθητές από το να μιλάνε για τα Χριστούγεννα μέχρι το Δεκέμβριο.

Οι μαθητές στο Whitehill Δημοτικό, στο Gravesend, αντιμετωπίζουν ακόμη και να χάσουν την "χρυσή χρονιά" τους αν συζητήσουν για την εορταστική περίοδο "πρόωρα". 

Όμως, οι κανόνες αναστάτωσαν κάποιους γονείς, συμπεριλαμβανομένου ενός που καταδίκασε επώνυμα την απόφαση "λάθος και ανήθικη". 
Ένας πατέρας είπε: "Τα παιδιά έχουν τα Χριστούγεννα χωμένα κάτω από το λαιμό τους με τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, ήδη από τον Σεπτέμβριο, κι όμως μπορούν να τιμωρηθούν για την αναφορά τους στο σχολείο;".

"Νιώθω ότι αυτό είναι λάθος και ανήθικο. Αν τα παιδιά πιάνονται να λένε τη λέξη Χριστούγεννα να κινδυνεύουν να χάσουν τη χρυσή χρονιά τους, η οποία χρησιμοποιείται ως ανταμοιβή για την καλή δουλειά και τη συμπεριφορά ". 

Η επικεφαλής δασκάλα Jane Porter δήλωσε ότι τα παιδιά αναμένεται να έρθουν στο σχολείο για να μάθουν, να μην συζητούν για τα Χριστούγεννα.

Εκείνη είπε: "Εγώ δεν αστειεύομαι όταν λέω οτι αυτό άρχισε πριν από 2.000 χρόνια. Πάντα τα Χριστούγεννα, είναι μια χριστιανική γιορτή, που ξεκινά την τέταρτη Κυριακή, και ακόμη δεν είναι ούτε 1η Δεκεμβρίου"."Πάντα στο σχολείο μας. Από τότε που ξεκίνησα εδώ το 1997 ήταν έτσι. Οπότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί οι άνθρωποι θέλουν να αρχίσουν νωρίτερα".

Η κ. Porter, δήλωσε: "ένας από τους χρυσούς κανόνες είναι να δουλέψουμε σκληρά, οπότε αν τα παιδιά δεν εργαστούν σκληρά, και μιλάμε για τα Χριστούγεννα, για παράδειγμα, τότε θα χάσουν τη χρυσή χρονιά τους. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί με οτιδήποτε δεν σχετίζεται με το σχολείο - όπως π.χ οτι δεν θα έπρεπε να μιλάμε για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ".

Είμαστε ένα σχολείο, και βρισκόμαστε εδώ για εκπαίδευση.

(Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι οτι τα παιδιά αναφέρουν τη λέξη "ΧΡΙΣΤΟΣ". Παρά το ότι ανέχονται αναγκαστικά τα Χριστούγεννα όλοι αυτοί οι αντίχριστοι που προωθούν την Αθεϊα, αυτή η λέξη ενοχλεί κάποιους όπου δεν θέλουν να ακούγεται καθόλου.)

No comments:

Post a Comment