Σκύλος κατασπάραξε οκτώ χρονών παιδάκι στη Χίο!

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Βαρύτατα τραυματισμένο διακομίστηκε σε νοσοκομείο στην Αθήνα ένα οκτάχρονο αγόρι, που δέχθηκε την επίθεση εξαγριωμένου σκύλου, την ώρα που έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στον κήπο του σπιτιού τους στη Χίο, όπου είχε πάει για επίσκεψη μαζί με τους γονείς του!


Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Καρδαμάδας, μπροστά στα μάτια των γονιών των παιδιών, που συζητούσαν λίγο πιο πέρα. Ξαφνικά, ο σκύλος της οικογένειας επιτέθηκε στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει με μανία στο πρόσωπο και το κεφάλι!

Με την ψυχή στο στόμα, οι γονείς του κατάφεραν να αποσπάσουν το αιμόφυρτο παιδί από τα σαγόνια του σκυλιού και να το μεταφέρουν αμέσως στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου.

Επειδή η κατάστασή του αγοριού, που έφερε εκτεταμένα τραύματα ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, οι γιατροί ζήτησαν να γίνει αεροδιακομιδή στην Αθήνα, τονίζει το protothema.gr

Όμως, το ΕΚΑΒ αρνήθηκε να το παραλάβει, επειδή δεν ήταν διασωληνωμένο και έτσι περίμεναν αναγκαστικά να ξεκινήσει το τακτικό δρομολόγιο της «Ολυμπιακής»!

Το τραυματισμένο αγοράκι παρελήφθη από ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, θα υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων, για να αποκατασταθούν τα τραύματα που του προκάλεσε ο σκύλος.

πηγή: http://troktiko.eu

No comments:

Post a Comment