Εγκατέλειψε σύζυγο και παιδί για έναν έρωτα του facebook!...... Τώρα ας της δώσουν την επιμέλεια του παιδιού και την σχετική διατροφή !!!

ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Εγκατέλειψε σύζυγο και παιδί για έναν έρωτα του facebook!.....

Εγκατέλειψε σύζυγο και παιδί για τον μεγάλο έρωτα που γνώρισε από το facebook αλλά επέστρεψε σαν... βρεγμένη γάτα. Και φυσικά βρήκε... πόρτες κλειστές


Ο λόγος για 42χρονη Πατρινή, σύζυγο γνωστού εμπόρου της πόλης που η ερωτική της απερισκεψία έγινε αντικείμενο πολλών συζητήσεων και σχολιασμών στον ευρύτερο φιλικό κύκλο του ζευγαριού. Το οποίο μάλιστα ήταν πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο και αποτελούσε υπόδειγμα αγαπημένου ζευγαριού.

Όλα αυτά μέχρι που ανάμεσά τους μπήκε η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που στην κυριολεξία... πήρε τα μυαλά της 42χρονης συζύγου και μητέρας ενός μικρού παιδιού, μόλις 7 χρόνων. Και από την αθώα αλλά πολύωρη ενασχόληση σε καθημερινή βάση πέρασε στις «πονηρές» επαφές ακόμα και με αγνώστους με τους οποίους συχνά πυκνά συζητούσε μέσω του chat. Και ένας από αυτούς κατάφερε να γίνει η πέτρα του σκανδάλου για την ίδια και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το dete, η 42χρονη γνώρισε έναν στρατιωτικό ο οποίος υπηρετούσε στη Μυτιλήνη. Η επικοινωνία τους έγινε μόνιμη και πολύ γρήγορα επεκτάθηκαν σε ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, μέχρι που στο τέλος η γυναίκα βρήκε μια δικαιολογία και ταξίδεψε μόνη της στη Μυτιλήνη για να τον συναντήσει.

Από τότε ο έρωτάς τους «φούντωσε» ακόμα περισσότερο και η ίδια άρχισε να σχεδιάζει την οριστική φυγή της από το σπίτι. Και το τόλμησε πριν από τρεις μήνες εγκαταλείποντας τον σύζυγό της και το παιδί τους και αφήνοντας ένα απλό σημείωμα στο οποίο έκανε αναφορά για τον έρωτά της και δήλωνε ξεκάθαρα πως επρόκειτο για μια απόφαση ζωής επειδή ο άνδρας που είχε γνωρίσει ήταν... «ο άνδρας των ονείρων της».
«Φούσκα», ο άνδρας των ονείρων...

Ο σύζυγός της, ο οποίος διατηρεί δύο εμπορικά καταστήματα στην Πάτρα, στην αρχή κατέπεσε ψυχολογικά μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που του συνέβη. Παρ' όλα αυτά βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει στηρίζοντας τη δουλειά του και φυσικά το παιδί του, στο οποίο κανείς δεν τολμούσε να πει την αλήθεια.

Και ενώ η γυναίκα φαινόταν ότι είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της, πριν από δέκα μέρες περίπου γύρισε και πάλι! Και όπως είπε στον άνδρα της, (με τον οποίο, στο μεταξύ, δεν είχε κινήσει διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου), δεν άντεχε άλλο με τον στρατιωτικό γιατί την εκμεταλλευόταν για δουλειές του σπιτιού και είχε αρχίσει αν της φέρεται απαίσια και με πολλή αυταρχικότητα.

Όμως ο σύζυγός της όχι μόνο δεν τη δέχτηκε πίσω, αλλά της ζήτησε να του δώσει διαζύγιο. Όσο για την ίδια, που εκτός όλων των άλλων είναι και άνεργη, καταβάλλει προσπάθειες εκλιπαρώντας να την ξαναδεχθεί ο άνδρας της...

πηγή: http://gr.news.yahoo.com

No comments:

Post a Comment