ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ! Με Μάνα και Κόρη σε Όργια στην Κέρκυρα !


ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ με την ΜΑΝΑ και την ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΜΕΘΟΥΝ και ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓIA!!!


Οργισμένα σχόλια στο twitter προκάλεσε η συμπεριφορά μιας μάνας και της κόρης της, οι οποίες συμμετέχουν στο βρετανικό ριάλιτι «What Happens in Kavos» τα γυρίσματα του οποίου γίνονται στην Κέρκυρα.

ΑΙΣΧΟΣ ! Μάνα και Κόρη σε Όργια στην Κέρκυρα !


Η 42χρονη Malita και η 22χρονη Carly κατανάλωσαν απίστευτες ποσότητες αλκοόλ μαζί με δύο νεαρούς που γνώρισαν ένα βράδυ. Η άτακτη τετράδα ήπιε 12 ποτήρια βότκα, οκτώ ποτά με Malibu, διάφορα αναψυκτικά και ένα καρπούζι το οποίο είχαν γεμίσει με αλκοόλ από 30 σφηνάκια!

Αποτέλεσμα;

Η μάνα να επιδίδεται σε διάφορες κινήσεις με υπονοούμενα μπροστά στην ίδια της την κόρη και στη συνέχεια να μη μπορεί να πατήσει στα πόδια της και να χάσει τις αισθήσεις της!

Η συμπεριφορά της 42χρονης προκάλεσε την αντίδραση των τηλεθεατών οι οποίοι ανήρτησαν στο twitter σχόλια όπως: «Είναι 42 ετών και ακόμη διασκεδάζει στον Κάβο.
Τι κάνεις στη ζωή σου γυναίκα;»,
«Δεν είμαι σε θέση να κρίνω, όμως μια 42χρονη γυναίκα δε θα έπρεπε να βρίσκεται στον Κάβο», «Τη βλέπω και θέλω να ξερ...
Δεν πρέπει να πηγαίνεις με τη μαμά σου στον Κάβο».

Τα σχόλια αυτά αναρτήθηκαν με αφορμή τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την Malita από το Lincolnshire να κάνει pole-dancing μαζί με την Carly και να πιάνει τα οπiσθια ενός νεαρού, ο οποίος φορούσε μόνο τα εσώρouχά του, γράφει η The Sun!

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ! Μάνα και Κόρη σε Όργια στην Κέρκυρα !


Η ίδια σχολιάζοντας την απόφασή της να πάει διακοπές με την κόρη της και... «να τα δώσει όλα» είπε:
«Πήγαμε κοριτσίστικες διακοπές μαζί με την κόρη μου και περάσαμε φανταστικά. Όμως δεν ήταν ακριβώς όπως φαίνεται στο ριάλιτι. Έδειξαν μόνο αυτές τις σκηνές και όχι τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί».

πηγή: athina.tv

No comments:

Post a Comment