ΜΑΝΑ ΤΕΡΑΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΟ 1,5 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ



Ένας πρώην στρατιώτης των επίλεκτων δυνάμεων, βίασε ένα κοριτσάκι 1,5 μηνών μωρό και που η ίδια η μητέρα της του το έδωσε.



Ένας πρώην στρατιώτης των ελίτ δυνάμεων αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκων και την παραγωγή και διανομή πορνογραφικού υλικού.

Η ώθηση της έρευνας αυτής προήλθε από μια 26χρονη γυναίκα από την πόλη Jihlava της Τσεχίας. "Μέσω του Internet, ένας αγνώστων στοιχείων άντρας ήρθε σε επαφή, για το γεγονός ότι την είδε σε ένα site με το αγόρι ηλικίας δύο ετών. Πρόσφερε χρήματα για να του επιτρέψει την άμεση επαφή με το παιδί," δήλωσε η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Η εκτεταμένη έρευνα οδήγησε τους ντετέκτιβ για την παρακολούθηση σε δυνητικά επικίνδυνα άτομα. Μέχρι στιγμής, ο δράστης, ένας 43χρονος άνδρας, που κατοικούσε στη δυτική Βοημία, ήταν μέλος μιας ελίτ στρατιωτικής μονάδας επιφορτισμένης με την προστασία των πολιτών. Η σύλληψή του τον περασμένο Μάρτιο στο Brno, έφερε στο φως πολλές και εκτεταμένες καταγγελίες. Από τη σύλληψή και μετά, ο άνδρας αυτός βρίσκεται στη φυλακή.

Μία μητέρα ενός νεογέννητου μωρού, ηλικίας 1,5 μηνών, του το έδωσε μόνη της

Το νεότερο σεξουαλικό αντικείμενο του δράστη, ήταν ένα κοριτσάκι 1,5 μηνών, που το χρησιμοποιούσε για στοματικό σεξ, γεγονός που το είχε επιτρέψει η μητέρα του παιδιού.

Επί του παρόντος, οι ολοκληρωμένες ιατροδικαστικές έρευνες, οδήγησαν σε συνολικά 16 περιπτώσεις βιασμού, σε δύο φορές ολοκληρωμένων σεξουαλικών επαφών και σε 14 φορές στο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι αρχές πρόσθεσαν ότι τα θύματα ήταν ως επί το πλείστον, ανήλικα παιδιά συνήθως μέχρι 10 ετών χωρίς προτίμηση των δύο φύλων. Ο δράστης αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για την παραγωγή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

πηγή: http://www.novinky.cz

No comments:

Post a Comment