Έγκλημα με Mercedes! Αφού χτύπησε το σύζυγό της με το πολυτελές αυτοκίνητο, έπειτα χρησιμοποίησε το σώμα του ως προφυλακτήρα

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

"Έγκλημα με Mercedes"

Κι όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια της 16χρονης θετής της κόρης, που καθόταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.

Η Clara Harris κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του συζύγου της David Harris, περνώντας πάνω από το σώμα του κατ 'επανάληψη με την Mercedes-Benz. 

Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης, αλλά πολλοί στο Χιούστον της συμπαραστάθηκαν λέγοντας ότι ο σύζυγός της την είχε απατήσει.

Στην τελετή του γάμου που έγινε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 1992 η Clara Suarez υποσχέθηκε να τιμάει και να αγαπάει για πάντα τον David Harris, 11 χρόνια αργότερα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή για τη δολοφονία του.

Το έγκλημα ήταν φρικιαστικό. Στις 24 Ιουλίου του 2002, σε ένα πάρκινγκ κοντά στο ξενοδοχείο Johnson Space Center στο Χιούστον, η 44χρονη Clara Harris, χτύπησε τον άντρα της με την ασημί της Mercedes-Benz. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το σώμα του σαν προφυλακτήρα, ενώ η έφηβη κόρη του από προηγούμενο γάμο του, καθόταν στα καθίσματα των πίσω επιβατών.

Στην αρχή, το ζευγάρι φαινόταν να έχουν μια ζωή όνειρο. Η Κλάρα, ήταν από την Κολομβία, είχε διακριθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς και ήταν μια επιτυχημένη οδοντίατρος. Ο σύζυγός της ήταν ένας πλούσιος ορθοδοντικός. Μαζί, το ζευγάρι έχτισε μια ακμάζουσα επιχείρηση, με έξι ιατρεία-γραφεία στην περιοχή του Χιούστον. Το 1999, έγιναν γονείς δίδυμων αγοριών.

Το μέλλον τους φαινόταν να είναι λαμπερό, έως ότου μια νέα ρεσεψιονίστ άρχισε να εργάζεται γι' αυτούς το 2001.
Η Gail Bridges, 38 ετών, μια πρόσφατα διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, ήταν νέα, όμορφη και δεν ντρεπόταν να φλερτάρει με τον παντρεμένο προϊστάμενό της.

Όταν η Κλάρα άρχισε να υποψιάζεται το ειδύλλιο μεταξύ του άντρα της και της υπαλλήλου, την απέλυσε, στην συνέχεια προσέλαβε έναν προσωπικό γυμναστή και έναν πλαστικό χειρουργό, ξεκίνησε δίαιτα, έβαψε ξανθά τα μαλλιά της, και αγόρασε σέξι εσώρουχα. Τέλος, εγκατέλειψε την εργασία της και έκανε σεξ στον σύζυγο της, τρεις φορές τη νύχτα.

Clara Harris
Στις 18 του Ιούλη 2002, η Κλάρα ζήτησε από το σύζυγό της να συναντηθούν σε ένα μπαρ, όπου προσπάθησε να ανακαλύψει τι είχε η υπάλληλος που αυτή δεν είχε. Ο σύζυγός, της εξομολογήθηκε ανοιχτά για τις γοητείες της άλλης γυναίκας - ένα πρόθυμο χαμόγελο, μια καλή κουβέντα, μεγάλα στήθη. Η Κλάρα έκανε μια λίστα των στοιχείων και κατέγραψε υπάκουα τις δικές της αδυναμίες, όπως αυτές φαινότανε μέσα από τα μάτια του συζύγου της.

Υποσχέθηκε να αδυνατίσει και να βάλει εμφυτεύματα στήθους για να σώσει το γάμο. Ο ίδιος υποσχέθηκε να "κλείσει" την σχέση του με την υπάλληλο.
Η Κλάρα για να βεβαιωθεί ότι αυτός θα κρατούσε τον λόγο του, προσέλαβε ντετέκτιβ για να τον παρακολουθήσουν.

Στις 24 Ιουλίου, ο David είπε στην Clara ότι επρόκειτο να συναντήσει την 38χρονη σε ένα εστιατόριο για να της πει ότι "τελειώσανε".
Η μανία της Κλάρα για να σιγουρευτεί, την έκανε να τον ακολουθήσει με την Mercedes της, παίρνοντας μαζί και την θετή κόρη της, Λίντσεϊ, 16 χρονών.

Το αυτοκίνητο της υπαλλήλου, έγινε ο πρώτος στόχος της οργής της Κλάρας. Αφού πρώτα το έγδαρε με τα κλειδιά της έπειτα έσπασε και τους υαλοκαθαριστήρες. Στη συνέχεια διέταξε την Lindsey να καλέσει από το κινητό της τηλέφωνο τον πατέρα της, λέγοντας του ότι ένα από τα αγοράκια του ήταν άρρωστο.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο David εμφανίστηκε με την 38χρονη, η Κλάρα έπεσε πάνω της και μαλιοτραβηχτηκανε.

Η Κλάρα επέμενε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τι συνέβη στη συνέχεια, αλλά υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων του ντετέκτιβ και της Lindsey, η οποίος θα κατέθετε εναντίον της μητριάς της, στη δίκη που άρχισε στις 22 του Ιανουαρίου του 2003. Υπήρξε επίσης και βιντεοκασέτα από τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που η Κλάρα είχε προσλάβει.

Όταν η Κλάρα και η Lindsey πήγαν στη Mercedes, η κοπέλα κατέθεσε, "Είχε αυτό το κακό βλέμμα στο πρόσωπό της".
Η Κλάρα πάτησε το γκάζι και πήγε κατ 'ευθείαν για τον David. Τον πάτησε τρεις φορές, δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες.
Ύστερα από 10 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η Clara Harris υπήρξε υπόδειγμα κρατούμενης, και αποκτά το δικαίωμα αποφυλάκισης για φέτος, κοντά στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

πηγή:http://www.nydailynews.com





No comments:

Post a Comment