Την Δευτέρα κλείνουν 2 χρόνια από την εξαφάνιση δολοφονία του Κωστή Πολύζου - Η Εισαγγελική Αρχή δεν έχει ασκήσει καμία δίωξη !!!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Κωστής Πολύζος

Την Δευτέρα κλείνουν 2 χρόνια από την εξαφάνιση-δολοφονία του Κωστή Πολύζου! Η Εισαγγελική Αρχή στην οποία είχε μεταβιβαστεί ο φάκελος δεν έχει ασκήσει καμία δίωξη !!!!


Από τον sierafm.gr

Την Δευτέρα κλείνουν 2 χρόνια από την εξαφάνιση-δολοφονία του Κωστή Πολύζου! Η Εισαγγελική Αρχή στην οποία είχε μεταβιβαστεί ο φάκελος δεν έχει ασκήσει καμία δίωξη, ενώ η κοινωνία αναρωτιέται γιατί δεν προχωρά η διαλεύκανση της υπόθεσης. Σήμερα πήραμε το παρακάτω email το οποίο δημοσιεύουμε και ευελπιστούμε η δικαιοσύνη να κινηθεί άμεσα και να σταματήσει να χρονοτριβεί!

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ….ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ Ή ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ???

ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ???

ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ….

ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ???

ΦΙΛΙΚΑ ΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

πηγή: http://www.kozanilife.gr


No comments:

Post a Comment