Πατέρας σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε. Τρία παιδάκια, θύματα του διαζυγίου, έμειναν Ορφανά από Γονείς


Κύπρος: Πατέρας σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του

Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό. Πατέρας δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών τους και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του. 


Από τα πυρά τραυματίστηκε η δεκάχρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Συγγενείς της 27χρονης μητέρας είχαν ζητήσει επανειλημμένα τη βοήθεια της Αστυνομίας, αφού ο 32χρονος σύζυγος φαίνεται να την έχει απειλήσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία, από το άγριο φονικό, που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό. Το θύμα, η 27χρονη γυναίκα από τη Λεμεσό, δολοφονήθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών της, από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 10.00 χθες βράδυ, όταν ο 32χρονος πατέρας μετέβη στην οικία της πεθεράς του για να βρει την 27χρονη σύζυγο του, με την οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Ο 32χρονος μπήκε στο σπίτι κρατώντας στα χέρια του ένα πυροβόλο όπλο της Εθνικής Φρουράς, τύπου G3, διαπληκτίστηκε με την 27χρονη και στη συνέχεια την πυροβόλησε θανάσιμα σε διάφορα μέρη του σώματός της, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Στη συνέχεια ο 32χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, βάζοντας τέρμα στη ζωή του.

Το τραγικό είναι ότι η δεκάχρονη κόρη του ζευγαριού, που είδε τους γονείς της να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια της, τραυματίστηκε στο χέρι από τα σφαιρίδια.

Στο άκουσμα των πυροβολισμών έτρεξαν γείτονες και η μάνα της 27χρονης, η οποία αντίκρισε την κόρη της και τον γαμπρό της μέσα σε λίμνη αίματος και την εγγονή της τραυματισμένη να καλεί σε βοήθεια.

Στη σκηνή έφτασε αμέσως ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τη 10χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί της χέρι. Ευτυχώς, το ανήλικο κορίτσι βρίσκεται εκτός κινδύνου. 

Η 26χρονη ζητούσε συνεχώς προστασία για εκείνη και τα παιδιά της

Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν οι συγγενείς της 27χρονης μητέρας, οι οποίοι όπως φώναζαν, το θύμα είχε ζητήσει επανειλημμένα από την Αστυνομία προστασία, καθώς ο 32χρονος σύζυγος της φέρεται να την είχε απειλήσει αρκετές φορές. 

Μάλιστα μετά από καταγγελίες που έκαναν στην Αστυνομία, οι συγγενείς της 27χρονης, για το βίαιο και επικίνδυνο χαρακτήρα του 32χρονου, το φονικό όπλο είχε κατασχεθεί. Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες, ο δράστης παρέλαβε και πάλι το όπλο, με το οποίο χθες βράδυ σκότωσε τη σύζυγό του.

Σε δηλώσεις του, ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος έφτασε στη σκηνή συνοδευόμενος από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, διενήργησε αυτοψία επί των σορών της 27χρονης και του 32χρονου. Σύμφωνα με τον κύριο Χαραλάμπους και οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο. «Η κοπέλα φέρει αριθμών σφαιρών στο σώμα και ο σύζυγος της φέρει τραύμα στην περιοχή της κεφαλής από πυροβόλο όπλο».

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιαννάκης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι «από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι πρόκειται για ζευγάρι το οποίο βρισκόταν σε διάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και φαίνεται ότι μετά από λογομαχία, ο άνδρας ο οποίος είναι 32 χρονών, πυροβόλησε τη σύζυγο του, η οποία είναι 27 χρονών και στη συνέχεια έθεσε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του».

«Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις», ανέφερε ο κύριος Σωτηριάδης, «φαίνεται ότι ήταν παρόντα τα 3 παιδιά τους, ένα κοριτσάκι 10 χρονών, ένα αγοράκι 3 χρονών και ένα βρέφος 3 μηνών. Το κοριτσάκι ηλικίας 10 χρονών τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι από τον πυροβολισμό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και εισήχθη στο χειρουργείο».

πηγή: newsit


Σχόλιο ΓΟΝΕΙΣ ΙΣΟΤΙΜΟΙ: Τα παιδιά μας μένουν ορφανά από γονείς, καθημερινά.
 
Όσο η νομοθετική και η δικαστική εξουσία, θα κωφεύουν και θα κλείνουν τα μάτια στην ΙΣΟΤΗΤΑ μεταξύ των Γονέων, στην διαδικασία του Διαζυγίου και στην Επιμέλεια των Παιδιών ... τα Παιδιά μας θα μένουν Ορφανά, οι Οικογενειακές Τραγωδίες θα πληθαίνουν!

No comments:

Post a Comment