ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! Μανούλα ΤΕΡΑΣ έσπασε το κεφάλι της 2 ετών κόρης της στον τοίχο!!!

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - "Μανούλα" ΤΕΡΑΣ έσπασε το κεφάλι της 2 ετών κόρης της στον τοίχο!!!


Χρόνια Πολλά "Μαμά" - Η ίδια παραδέχθηκε ότι σπάζοντας το κεφάλι της κόρης της στον τοίχο θα έκανε το παιδί να σταματήσει να "κλαψουρίζει".




Μια 21χρονη μητέρα στη Φλόριντα, μόλις παραδέχτηκε ότι σκότωσε το παιδί της, σπάζοντας το κεφάλι του σε έναν τοίχο. Η Chelsea Huggett έχει συλληφθεί και κατηγορείται για φόνο και κακοποίηση του παιδιού της και για το θάνατο της 2 ετών κόρη της.
Το στομάχι σας δεν γύρισε αρκετά ακόμα; 
Η "μανούλα" ΤΕΡΑΣ είναι σήμερα, οκτώ μηνών έγκυος.

Μετά τη σύλληψή της στις 2 Μαΐου, η Huggett παραδέχθηκε ότι σπάζοντας το κεφάλι της κόρης της στον τοίχο θα έκανε το παιδί να σταματήσει να "κλαψουρίζει". Η αυτοψία που έγινε στο παιδί έδειξε μώλωπες σε όλο ολόκληρο το σώμα της και ένα κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλό της. Το υπερβολικό τραύμα αναφέρθηκε ως αιτία θανάτου.
Όταν η αστυνομία έφτασε για πρώτη φορά στο σπίτι της Huggett, ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της, δηλητηρίασε το παιδί με εντομοκτόνο σπρέι, αλλά στη συνέχεια άλλαξε την ιστορία της, λέγοντας ότι ίσως το έκανε η συγκάτοικος της.

Όποια θα μπορούσε να συνθλίψει το κεφάλι ενός μικρού παιδιού σε έναν τοίχο δεν πρέπει να είναι ζωντανή, ωστόσο έχει κι ένα παιδί. Αλλά αυτό που κάνει πιο τρομακτική την περίπτωση είναι ότι κάποιος είχε ήδη αναφερθεί για την Huggett στο Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών - δύο φορές.
Η πρώτη φορά ήταν όταν κάποιος είδε την Huggett να χτυπάει το παιδί της, η δεύτερη φορά ήταν αφότου οι αρχές ανακάλυψαν ότι είχε άφησε με βρώμικη πάνα για ώρες το παιδί. Μια έρευνα άρχισε, αλλά τίποτα δεν βρέθηκε. 
Πώς έγινε αυτό;

Εάν κριθεί ένοχη, ελπίζουμε η Huggett να σαπίσει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής της.
Και περιττό να πούμε, ότι το παιδί στο οποίο είναι έγκυος, θα πρέπει να αφαιρεθεί από τη στιγμή που το γεννά.

No comments:

Post a Comment