Μητέρα(ς), Έκρυψε κιλά ναρκωτικών στην βαλιτσούλα του παιδιού της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μητέρα(ς), Έκρυψε κιλά ναρκωτικών στην βαλιτσούλα του παιδιού της

H αστυνομία ανακάλυψε έντεκα πακέτα με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 12, 15 κιλών.Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχε μια μάνα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία μετέφερε 12 κιλά κοκαΐνη μέσα στη ροζ βαλίτσα-χειραποσκευή ενός από τα παιδιά της.

Η 35χρονη ταξίδευε συνοδευόμενη από τα τρία παιδιά της «προκειμένου να μην κινήσει υποψίες»!

Στη μικρή ροζ βαλιτσούλα, που κρατούσε στο χέρι της η γυναίκα κατά την αποβίβασή της από το αεροσκάφος, η αστυνομία ανακάλυψε ένδεκα πακέτα με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 12, 15 κιλών.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι η γυναίκα είχε τεθεί στις αρχές του έτους υπό παρακολούθηση από την αστυνομία, η οποία την υποπτευόταν ότι ενεχόταν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Καθώς, οι αρχές είχαν ανακαλύψει πως επρόκειτο να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο με τα τρία παιδιά της, την περίμεναν στο αεροδρόμιο κατά την επάνοδό της.

Οι αρχές στη μάχη τους κατά των ναρκωτικών συχνά έχουν να αντιμετωπίσουν και την εφευρετικότητα των λαθρεμπόρων: τα φορτία με μπανάνες εξακολουθούν να είναι πάντοτε η αγαπημένη κρυψώνα για τους διακινητές κοκαΐνης, αλλά παράλληλα ναρκωτικά έχουν ανακαλυφθεί και σε φορτία με τριαντάφυλλα, μέσα σε λατινοαμερικάνικα παραδοσιακά γλυκά, ακόμη και στην κοιλιά ενός ζωντανού σκύλου, ενός Λαμπραντόρ.

πηγή: newsvolos

No comments:

Post a Comment