ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Σατανική σύζυγος και μητέρα έβαλε τον πατέρα της να σκοτώσει τον πρώην άντρα της, έπειτα έκαψε το πτώμα του και δεν σταμάτησε εκεί

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Σατανική σύζυγος και μητέρα έβαλε τον πατέρα της να σκοτώσει τον πρώην άντρα της, έπειτα έκαψε το πτώμα του και δεν σταμάτησε εκεί

Στο δικαστήριο ομολόγησαν ότι ήταν οργισμένοι για την απόφαση του διαζυγίου και τους όρους επικοινωνίας για την τότε 20 μηνών κόρη του ζευγαριού.


Η Kathleen Dorsett άκουγε τις κραυγές αγωνίας του πρώην συζύγου της στην αυλή του σπιτιού της, το 2010, καθώς άλλαζε την πάνα της κόρη τους, γνωρίζοντας ότι ο πατέρας της είχε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο τους για να σκοτώσουν τον πρώην άντρα της, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο.

Στη συνέχεια πήγε έξω για να βοηθήσει τον πατέρα της να τοποθετήσει το άψυχο σώμα του πρώην συζύγου της, Stephen Moore, στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Η Dorsett, μια 38χρονη δασκάλα και οι γονείς της, ομολόγησαν την ενοχή τους την Πέμπτη, για τους ρόλους τους στη δολοφονία του Moore και την απόπειρα δολοφονίας της μητέρας του. Στο δικαστήριο ομολόγησαν ότι ήταν οργισμένοι για την απόφαση του διαζυγίου και τους όρους επικοινωνίας για την τότε 20 μηνών κόρη του ζευγαριού.

Η Dorsett ομολόγησε την ενοχή της για φόνο πρώτου βαθμού, απόπειρα δολοφονίας και δευτέρου βαθμού συνωμοσία για την βεβήλωση ανθρωπίνων υπολειμμάτων. Ο πατέρας της, Τhomas Dorsett, ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία και τον εμπρησμό του σώματος. Η μητέρα της, Lesley Dorsett, παραδέχθηκε επίσης, ότι συνωμότησαν για να σκοτώσουν την μητέρα του Moore, για να μην έχει την ευκαιρία να καταθέσει στη δίκη.

Η Kathleen Dorsett είπε, ότι την ημέρα της δολοφονίας τον Αύγουστο του 2010, έστειλε τον πρώην  σύζυγό της Stephen Moore στην πίσω αυλή του σπιτιού της, όπου ο πατέρας της τον περίμενε για να τον σκοτώσει.

Μετά ο πατέρας και η κόρη φόρτωσαν το σώμα του σε ένα αυτοκίνητο, όπου ο Thomas Dorsett παραδέχθηκε ότι οδήγησε το όχημα σε ένα απομονωμένο μέρος και στη συνέχεια προσέλαβε κάποιον να το πυρπολήσει την επόμενη ημέρα.

Στην ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης, οι δικηγόροι και οι κατηγορούμενοι αποκάλυψαν  ότι τα  οικογενειακά προβλήματα, μετατράπηκαν σε μια πλοκή δολοφονίας.

Λίγα χρόνια μετά που παντρεύτηκαν, δήλωσε η σατανική σύζυγος Kathleen, άρχισε να λέει στον πατέρα της ότι υπήρχαν προβλήματα στο γάμο και σκέφτηκε ότι ο άτυχος πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού τους δεν θα μπορούσε να προσφέρει στην οικογένεια. 

Ο Thomas Dorsett, πατέρας της 38χρονης, είπε ότι βοηθούσε την οικογένεια της κόρης του, ενώ ήταν παντρεμένη και ότι βοηθούσε με την ενασχόληση της εγγονής του, η οποία ζούσε μόλις δύο σπίτια μακριά.
"Αυτό είναι το μόνο που έκανα", είπε στο δικαστήριο.

Η σχέση του πεθερού Thomas Dorsett και του άτυχου πατέρα και πρώην συζύγου Stephen Moore,  έγινε ολοένα και πιο εχθρική. Παραδέχθηκε στην ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης, ότι είχε  σκεφθεί να φυτέψει ναρκωτικά στον πρώην γαμπρό του ή να τον σκότωνε νωρίτερα.

Σε ένα σημείο, ανέφερε στους εισαγγελείς, ο σατανικός παππούς και πεθερός, ότι είχε ψευδώς καταγγείλει στις κρατικές υπηρεσίες για την προστασία των παιδιών, ότι ο άτυχος πατέρας κακομεταχειρίζονται το 20 μηνών παιδί του. Τα στοιχεία των καταγγελιών, κατόπιν έρευνας από τις αρμόδιες αρχές δεν απόδειξαν κάτι τέτοιο σε βάρος του πατέρα.

Ο Βοηθός εισαγγελέας, Marc Lemieux δήλωσε στο δικαστήριο, ότι η απόφαση του διαζυγίου έκανε  τεταμένες τις περαιτέρω σχέσεις μεταξύ των Moore και των Dorsetts.

Η 68χρονη Lesley Dorsett, πεθερά και μητέρα της σατανικής 38χρονης, είπε στο δικαστήριο ότι συνωμότησε με την κόρη της - η οποία την εποχή εκείνη ήταν στη φυλακή για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της - για να σκοτώσουν και την μητέρα του πρώην γαμπρού της.
"Ο στόχος ήταν να την σκοτώσουμε, επειδή φοβηθήκαμε ότι επρόκειτο να καταθέσει" είπε η Lesley Dorsett.

Οι κατηγορούμενες δήλωσαν ότι θέλησαν να την εκδικηθούν όταν η μητέρα του άτυχου πρώην συζύγου πήρε την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής τους και κόρης της 38χρονης.

Η σατανική γιαγιά, Lesley Dorsett, είπε ότι πήρε ένα φάκελο γεμάτο με χρήματα και το όνομα της μητέρας του Moore και τα παρέδωσε σε κάποιον, σε ένα πολυκατάστημα, που πίστευε ότι ήταν ένας πληρωμένος εκτελεστής. Όμως, ο υποτιθέμενος εκτελεστής ήταν στην πραγματικότητα ένας μυστικός αστυνομικός και η Lesley Dorsett συνελήφθη άμεσα.

Η σατανική πρώην σύζυγος, Kathleen Dorsett καταδικάστηκε σε 58 χρόνια φυλάκισης, χωρίς αναστολή πριν από τα 51 χρόνια. Ο πατέρας της Thomas Dorsett αντιμετωπίζει 50 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή πριν από τα 30 χρόνια. Η Lesley Dorsett αντιμετωπίζει οκτώ χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή πριν από τα επτά χρόνια. Και οι τρεις έχει προγραμματιστεί να καταδικαστούν στις 8 Αυγούστου.

Η μητέρα του άτυχου Moore, Evlyn, δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά την ακρόαση είπε ότι:
«Είμαι ικανοποιημένη σήμερα. Νιώθω ότι ο Stephen δικαιώθηκε».

πηγή: huffingtonpost


No comments:

Post a Comment