ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα είναι μόνο για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες στο Thessaloniki Pride

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα είναι μόνο για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες στο Thessaloniki Pride

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ημερίδα με θέμα ”Ανθρώπινα δικαιώματα: η ισότητα στο γάμο”


Ενώ παραβιάζονται τα βασικά δικαιώματα του παιδιού και του πατέρα-άνδρα και παρεμποδίζεται ο γονεϊκός ρόλος του πατέρα στην Ελλάδα.

Η σημερινή αντίληψη που στηρίζεται σε παρωχημένα κοινωνικά στερεότυπα, όπου ο γονεϊκός ρόλος του άνδρα δεν αναγνωρίζεται σαν βασικό στοιχείο της προσωπικότητας και της συναισθηματικής του ωρίμανσης και ... ολοκλήρωσης αλλά σαν δευτερεύον χαρακτηριστικό σαφώς παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα του άνδρα και τον κατατάσσει σε πολίτη δευτέρας κατηγορίας.

Το καθεστώς που επικρατεί στον τόπο μας όσον αφορά στην επιμέλεια του παιδιού μετά την λύση του γάμου, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί υπέρ του συμφέροντος του παιδιού αλλά αντιθέτως παραβιάζει το κατοχυρωμένο από διεθνείς συνθήκες δικαίωμα του στην ψυχοσωματική του ανάπτυξη.

Διαλύουν συστηματικά την Ελληνική Οικογένεια και αφού δημιούργησαν με τα χιλιάδες διαζύγια τον όρο της "μονογονεϊκής οικογένειας" απομακρύνοντας συνήθως τον Έλληνα Πατέρα από τα παιδιά του, τώρα δημιουργούν και το νέο είδος της "ομόφυλης οικογένειας", καταστρέφοντας τα παιδιά μας !!!

Στην Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου Το Thessaloniki Pride διοργανώνει την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ημερίδα με θέμα ”Ανθρώπινα δικαιώματα: η ισότητα στο γάμο”
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Capsis (Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη) όπου θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις προοπτικές επέκτασης του δικαιώματος του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια διεθνώς και σε εθνικό επίπεδο και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν οι:
- Robert P. Sanders, Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη
- Christophe Le Rigoleur, Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στην Θεσσαλονίκη
- Ευαγγελία Βλάμη, ακτιβίστρια Lesb.Equal – Λεσβίες για την Ισότητα
- Θεοφανώ Παπαζήση, καθηγήτρια αστικού δικαίου ΝΟΠΕ / ΑΠΘ

Την εκδήλωση αναμένεται να χαιρετίσει και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης
Σε όσες και όσους το επιθυμούν, θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης, μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προσφερθεί και γαμήλια τούρτα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα είναι μόνο για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες στο Thessaloniki Pride


No comments:

Post a Comment