Καταγγελία από άνδρα στρατιωτικό ο οποίος ζητά …ισότητα με τις γυναίκες συναδέλφους του

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Καταγγελία από άνδρα στρατιωτικό ο οποίος ζητά …ισότητα με τις γυναίκες συναδέλφους του

Άνδρες στρατιωτικοί ζητούν ισότητα με τις γυναίκες



Ένας “πόλεμος” που μάλλον ήταν αναμενόμενο ότι θα ξεκινήσει ,βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ ανδρών και γυναικών εντός Ενόπλων Δυνάμεων. Το δημοσίευμα για το “αμετάθετο” γυναίκας στην Λάρισα προκάλεσε πολύ μεγάλες αντιδράσεις και πάρα πολλοί τάχθηκαν υπέρ της θεωρώντας -ορθά- ότι δεν μπορεί να καταδικάζεται μια γυναίκα που φέρνει στον κόσμο τέσσερα παιδιά. Κι αυτό είναι σωστό.

Από την άλλη είναι λογικό ότι η επιπλέον πίεση που ασκείται από την οικονομικά κρίση σ΄ όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων δημιουργεί ένταση και δεν επιτρέπει σε κανέναν να έχει μεγάλα αποθέματα ανοχής και αντοχής όταν θεωρεί ότι αδικείται.

Άλλη μια καταγγελία λοιπόν, προφανώς από άνδρα στρατιωτικό ο οποίος ζητά …ισότητα! 
Πως αλλάζουν οι καιροί.

Γράφει λοιπόν:

"΄Όπως μας πληροφόρησαν σε κεντρική πόλη της Ελλάδας σε Μονάδα με δουλειά γραφείου υπάρχει φουλ γυναικοκρατεία!!!Οι μισές τοποθετήθηκαν μετά από άδεια κυήσεως τον τελευταίο χρόνο και οι υπόλοιπες παραμένουν εκεί πολλά χρόνια, που ούτε οι ίδιες θυμούνται τι θα πει μετάθεση, κάνοντας χρήση ευεργετικών δικαιωμάτων που ισχύουν αποκλειστικά για τις γυναίκες μόνο. 

Άραγε κενές θέσεις για τους άντρες συναδέλφους περίσσεψαν;

Πως τοποθετήθηκαν αφού ακόμη δεν εφαρμόστηκε η διαταγή Ραγκούση που μόνο αυτή προβλέπει να τοποθετούνται, ανεξαρτήτως ύπαρξης κενών θέσεων μετά από άδειες κυήσεως;

Τώρα που δεν υπάρχουν θέσεις οι άνδρες Αξκοί που θα πάνε; 
Θα παραμένουν Αθήνα που είναι οι περισσότερες θέσεις ή στα νησιά και στον Έβρο που υπηρετούν τα τελευταία χρόνια;

Μήπως πρέπει να το δούνε το θέμα καλύτερα σε αυτήν την συμπαθή και αγαπητή Δνση ώστε εν μέσω οικονομικής κρίσης να εξυπηρετηθούν και οι άνδρες συνάδελφοι που προσπαθούν εδώ και χρόνια να πάνε στο σπίτι τους ή έχουν και οι ίδιοι παιδιά και θέλουν να γλιτώσουν κάνα ενοίκιο και οι ίδιοι;

Είναι άγνωστη λέξη η ΙΣΗ μεταχείριση για όλους άνδρες και γυναίκες; 

Περιουσίες όλοι μπορούν να φτιάξουν αν παραμείνουν 15 ΧΡΟΝΙΑ συνεχόμενα σε φρουρά συμφερόντων, εις βάρος όμως άλλων συναδέλφων τους!"

πηγή: onalert.gr

No comments:

Post a Comment